Instagram takipçi satın al
Doğa - Çevre

En İyi Okyanus Belgesellerini Sizin İçin Derledik

En iyi okyanus belgesellerini sizler için derledik! Dmax, Nat Geo Wild, TRT izleyebileceğiniz en güzel okyanus belgeselleri sizlerle.

istanbul temizlik şirketi

Üzerinde yaşadığımız dünya da sadece %5 inin keşfedildiği bu karanlık ve gizemli suların keşfine hazır olun! Okyanusun derinliklerinde kaybolarak yüz binlerce canlıyı yakından inceleme fırsatı bulun. İşte size birbirinden nefes kesici sualtı belgeselleri:

En İyi Okyanus Belgesellerini Sizin İçin Derledik

OKYANUSUN DERİNLİKLERİNE DOĞRU – DMAX

Kaşif Victor Vescovo ve ekibi, bu her bölümü birbirinden heyecanlı ve gizemli olan belgeselde Atlantik Okyanusu’ndan başlayarak Pasifik Okyanusu ve Güney Okyanusu gibi içinde kaybolacağınız bu okyanusların en derinliklerine iniyorlar. Bu nefes kesici macerada kaşiflere katılın!

En İyi Okyanus Belgesellerini Sizin İçin Derledik

OKYANUS KRALLIKLARI – NAT GEO WİLD

Denizlerdeki yaşam bizlerden üç milyon öncesine dayanıyor. Hal böyle olunca onları merak etmemek imkansız. Bu belgesel dört bölümden oluşuyor ve her bölümünde daha da derinlere inerek daha fazla canlının yaşamına şahitlik yapıyor. Saçlı denizanasından kürek balıklarına, mavi balinadan japon örümcek yengeçlerine… Daha önce hiç duymadığınız görmediğiniz canlılarla tanışın!

En İyi Okyanus Belgesellerini Sizin İçin Derledik

OKYANUSUN GİZEMLİ DÜNYASI – NAT GEO WİLD

Gezegenimizdeki en derin ve en büyük okyanus sizce hangisidir? Adı Dünya’yı dolaşan Portekizli denizci Ferdinand Magellan tarafından verildi desem? Pasifik diğer adıyla Büyük Okyanus. Bu belgesel de pasifik okyanusunda yaşayan ve burada yaşamaya evrimleşmiş muhteşem deniz canlılarını inceliyor.

En İyi Okyanus Belgesellerini Sizin İçin Derledik

Derindeki Gözler: Vatozların Dünyası – TGRT BELGESEL

Bu gizemli canlıların sadece uzaklarda olduğunu mu düşünüyorsunuz? Peki ülkemizde yaşayan metrelerce uzunluğa sahip vatozlar olduğunu biliyor muydunuz? Bu sefer her birinin kendine özgü ayrı avlanma yöntemi olan, uzun kuyruklarını savunma amacıyla kullanan ve boyu 8-10 cm’ den 3.5 metreye varabilen dev vatozları inceliyoruz.

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu