Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Zidane’nın Real Madrid’i Kadrosunu Güçlendirdi

istanbul temizlik şirketi
Zidane’nın Real Madrid’i Kadrosunu Güçlendirdi

Zidane ile ikinci dönem

Ligde Barcelona ve Atletico Madrid’in arkasında 3. Sırada yer alan ve son 11 haftaya lider ile arasında 12 puan fark ile giren İspanya ekibi, takımın başına Zidane’ı getirerek ikinci bir döneme başlamayı hedeflemişti.

Yaz transfer döneminde gelecek

Takımın başına geldiğinde kalan 11 haftadan daha önemli olanın gelecek sezon için hazırlık olduğunu belirten Zidane, Real Madrid yönetiminden 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transfer edilmesini istedi.

21 yaşındaki Porto’nun oyuncusu olan Eder Miltao’nun transferi konusunda iki tarafında anlaştığı ve Miltao’nun yaz transfer döneminde Real Madrid kadrosuna katılacağı duyuruldu. 

34 maçta 3 gol, 2 asist

Stoper pozsiyonunda görev yapan ve bu sezon Porto ile 34 maça çıkarak 3 gole imza atan Miltao bu istatistiklerini 2 asistle de süsledi. Son zamanlarda performansı dikkat çeken Breziyalı stoper için Real Madrid’in tam 50 milyon avro bonservis ödeyeceği bildirildi.

Son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik bir istatistiğe sahip olan Real Madrid, gelecek bu sezon için zora giren şampiyonluğu gelecek sezonda yapacağı transferler ile garantilemek istiyor.

Porto kar etti

Eder Miltao sezon başında 7 milyon avro karşılığında Sao Paulo’dan Porto’ya transfer olmuştu. Böylece Portekiz liginin başarılı ekiplerinden olan Porto, bonservisten kasasına 43 milyon avroyu koymuş olacak. 

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu