Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

YAZ TATİLLERİNİZDE BEBEĞİNİZİ DE DÜŞÜNÜN

istanbul temizlik şirketi
YAZ TATİLLERİNİZDE BEBEĞİNİZİ DE DÜŞÜNÜN

Dalin Mini Boy Şampuan

Özel olarak geliştirilmiş göz yakmayan saf formülü ve 50 ml mini boyu ile seyahatlerinizde bebeğinizin hem saçında hem cildinde güvenle kullanabilir, mis kokusuyla  banyol keyfini tatildeyken de çıkarabilirsiniz.

Dalin Mini Boy Bebek Yağı

Hem bebeğinizin  hem de sizin hassas cildinize özel olarak geliştirilmiştir. Nemi cilde hapseder, kuruluğu önleyerek ciltte kalıcı bir nemlenme sağlar. 50 ml mini boyu ile ihtiyacınız olan her yerde kullanabilirsiniz.

Dalin Mini Boy Kolay Tarama Spreyi

Dalin seyahatlerde de yanınızda. 50 ml mini kolay tarama spreyi, yumuşak formülü zor taranan saçlara özel olarak geliştirilmiştir. Karışmış, düğüm olmuş saçların kolay taranmasını sağlar, saça yumuşaklık ve parlaklık verir.

Bıcı Bıcı Kokusu Bebek Kolonyası

Bu kolanya sıcak yaz günlerinde ve tatillerinizde, tazelik ve ferahlık sağlar. Özel formülü hem sizin hem bebeğiniz için idealdir. Dalin Bebek Kolonyaları ile ferahlığın keyfini her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Dalin Hijyenik Cep Mendili

Islak mendiller olmazsa olmazlarımızın başında geliyor. Hem bebeğinizin altını değiştirken hem de ufak çalı silme işlemlerinde hep elimizin altında. Dalin cep mendilleri de  cilde ferahlık ve tazelik verirken bebeğiniz için hijyenik bir temizlik sağlar. İhtiyacınız olan her an kullanabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu