Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Türk DJ’den hepimizi gururlandıran hareket

istanbul temizlik şirketi
Türk DJ'den hepimizi gururlandıran hareket

“GURURUMUZ OLDU”

Türk DJ Ümmet Özcan’ın harika performansı sosyal medyada hızla yayılınca, bazı sosyal medya kullanıcıları “Kral Çinlilere yargı dağıtıyor” , “Gururumuz” yorumlarını yaptı.

ÜMMET ÖZCAN KİM?

Dj Ümmet Özcan 2011 yılında piyasaya sürdüğü “Reboot” isimli parçasıyla Beatport listesinde ilk sıraya yükseldi ve yedi hafta boyunca ilk sıradaki yerini koruyarak önemli bir başarı elde etti ve adını bütün dünyaya duyurmayı başardı.

2012 yılında çıkarttığı “The Box” adlı single ise Las Vegas’ta düzelenen Electric Daisy Carnival’ında en çok çalınan şarkı olmayı başardı ve bir sonraki yıl ise Ultra Music Festivali’ne “The Code” adlı şarkısıyla damga vurdu.

2014 yılında DJ Mag’in merakla beklenen “Dünyanın En İyi 100 DJ”i listesinde 31. sırada yer alarak en büyük çıkış yapan DJ olan Ümmet Özcan, 2015 yılında da listede yine 36. sırada kendisine yer bulurken 2016 yılında 19. sıraya yükseldi.

Özcan’ın R3hab’le beraber prodüktörlüğünü üstlendiği “Revolution”yine Beatport listelerinde birinci sıraya tırmanırken, DJ Mag tarafından 2015’in en iyi DJ’leri seçilen Dimitri Vegas & Like Mike’la Fatboy Slim’in “Eat Sleep Rave Repeat” şarkısına yaptıkları remix, prodüktörün hit’leri arasındaki yerini aldı.

2014 ve 2015, Ümmet Özcan’ın adını tüm EDM camiasına duyurduğu yıllar oldu. Bu dönemde “Raise Your Hands”, “Superwave” ve “Smash” gibi hit’leri hep liste başı olan DJ, EDC, Tomorrowland, Creamfields ve Global Gathering gibi dünyanın hatırı sayılır dans müzik festivallerinde de sahne aldı. Dimitri Vegas & Like Mike’la işbirliğini yeni bir parçayla da devam ettiren Özcan, Martin Garrix, Tiesto, David Guetta, Avicii, Steve Aoki ve Calvin Harris gibi dünya devlerinin de desteğini aldı.

Ummet Özcan İzmir marşı çin konseri

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu