Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Trafik Cezasına Çığlıklı Protesto

istanbul temizlik şirketi
Trafik Cezasına Çığlıklı Protesto

Emniyet kayıtlarına göre 1 Kasım Perşembe günü İstanbul Balat sahilinde cep telefonuyla konuştuğu farkedilen kadının emniyet kemeride takmadığını gören polisler, sürücüyü durdurarak evraklarını kontrol etti.

Evrak kontrolü sırasında aracının muanesinin olmadığı ve ehliyetinin kırık olduğunu gören Polis memurları sürücüye 578 TL ceza kesti ve muanesi olmayan araç trafikten men edildi. Olayı haber yapan asıl detay ise sürücünün çığlık atarak Polislere tepki göstermesi, hatta yayınlanan görüntülerde görüldüğü gibi sürücü polis aracına vurarakda tepkisini gösteriyor. Çığlık atarak sinir krizi geçiren kadının bir Üniversitede Akademisyen olarak görev yaptığı ve derste sinirlenince nasıl tepki verdiği ise diğer bir merak konusu oldu.

Yaşanan olaydan yaklaşık 1 ay sonra görüntüleri internette yayınlanan ve istemeden fenomen olan Özlem A. ise öğrencisi olduğu iddia edilen biri üzerinden ekşisözlük üzerinden açıklama yaptı.

Öğrencisi olduğunu iddia eden kişi, Özlem A.’nın şu şekilde açıklama yaptığını iddia ediyor :’ “Üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum. Bu esnada trafik polisi durmamı istedi. Ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler. Kendilerine ehliyetimin olduğunu ve ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza veremeyeceklerini söyledim, önemli bir toplantıya yetişmek durumunda olduğumu belirttim. Kendileri bana herhangi bir şey söylemeden uzun bir süre beklettiler… Ehliyetim olmasına rağmen ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza kesti…’

Yine öğrenci olduğunu iddiaeden kişi Özlem A.’nın hukuki sürecin takipçisi olacağınıda paylaşımına eklemiş.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu