Instagram takipçi satın al
EğitimHaberlerListeler

Tercih Yapacak Adaylar Dikkat!

istanbul temizlik şirketi

ÖSYM Duyurusu

21 Haziran 2017 tarihinde ÖSYM resmi sitesinden yapılan duyuru, öğrenciler için oldukça önemli. Bu sene sınava girmiş olan adayların üniversite tercihi yapabilmesi için eğitim bilgileri güncellemesi işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

21 Haziran 2017 – 3 Temmuz 2017 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sistemi [AİS] üzerinden kendilerine ait T.C Kimlik Numarası ve ÖSYM Şifresi ile giriş yaptıktan sonra eğitim bilgilerini güncellemesi gerekmektedir.

E-okul sisteminin gelmediği yıllarda yani 2005 veya daha öncesi tarihlerde mezun olmuş bir aday iseniz, okul bilgileriniz sistemde gözükmeyeceği için 3 Temmuz 16:00 saatine kadar Kamu Kurumları İşletim Sistemi üzerinden sisteme giriş yapıp okul bilgilerini işletmeli ve sonrasında Aday İşlemleri Sistemi üzerinden bilgilerini güncelleyip onay vermelidir.

GÜNCELLEME YAPMAYAN ADAYLAR TERCİH İŞLEMİ YAPAMAYACAKTIR.

Eğer okul bilgilerinizde bir eksiklik veya hatalı olduğunu düşünüyorsanız mezun olduğunuz orta öğretim kurumu ile iletişime geçerek okul bilgilerinizin düzenlenmesi için başvuru yapmalısınız. Aynı durum okul birinciliği konusu içinde geçerli.

Sonuçlar 11 Temmuz’da Açıklanacak

Sosyal Bilimler sınavı ile başlayan iki haftalık sınav maratonu 18 Haziran 2017 tarihinde yapılan Edebiyat – Coğrafya sınavı ile son buldu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sonuçlar 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

Tercih Yapacak Adaylar Dikkat!
Tercih Yapacak Adaylar Dikkat!
Tercih Yapacak Adaylar Dikkat!
Tercih Yapacak Adaylar Dikkat!

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu