Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Süleyman Soylu: “Bu seçim iptal edilmeseydi hiç içimize sinmeyecekti”

istanbul temizlik şirketi
Süleyman Soylu: "Bu seçim iptal edilmeseydi hiç içimize sinmeyecekti"

Soylu, Silivri’de konuk olduğu sahur programında, Silivri’de Belediye Başkanlığı’nın CHP’den Cumhur İttifakı’na geçmesinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin daha önceki alışkanlıklarının tekrar gündeme geldiğini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türkiye’de bir Çubuk olayı oldu. Sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şehit cenazesine gitti. Yaşanan olaylardan sonra bana söylenmeyen kalmadı, istifaya davet ettiler. Senin koruma amirin koruma kursu almamış hayatı boyunca. Başka işlerle meşgul, belediyede iş takibi yapıyor. CHP Genel Merkezi’nde tanıdığınız biri varsa sorun ‘bunlar nasıl bir adamdır’ diye, herkes biliyor zaten. Meclis’te saldırı yapılıyor, bunların hiçbirinde güvenlik güçlerine bilgi verilmiyor” dedi.

Bakan Süleyman Soylu, problemin Türkiye’de bir dengesizlik oluşturmak olduğunu ifade ederek, Türkiye’yi, olumsuz bir güvenlik düşüncesiyle karşı karşıya bırakmanın hedeflendiğini ekledi.

superhaber.tv

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu