Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Recep İvedik 6’nın Vizyon Tarihi Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi
Recep İvedik 6'nın Vizyon Tarihi Belli Oldu

Recep İvedik serisi ülkemizde her ne kadar tartışılan bir konu olsa da her filmi milyonlarca kişi tarafından izlendi. Özellikle çocuk yaştakilerin izlemesi argo ve küfür gerekçesiyle tavsiye edilmeyen filmin 6.’sı yolda. Yeni çıkacak olan filmin vizyon tarihi sinemacılar ile çıkan tartışmalar sonrasında ertelenmişti. Şuan ise net bir tarih verildi.

Recep İvedik 6 Vizyon Tarihi

Mars Group ile yaşanan sorunlardan dolayı filmin vizyon tarihi ileriye alınmıştı.  Normal şartlarda Mart ayı gibi vizyona girmesi beklenen filmin ne zaman vizyona gireceği belli oldu. Buna göre Recep İvedik 6, 8 Kasım 2019 tarihinde seyirci ile buluşacak.

Yeni Bir Rekor Bekleniyor

Uzun süredir bazı problemler nedeniyle sürekli olarak ertelenen Recep İvedik serisinin yeni filminden yeni bir rekor bekleniyor. Özellikle 18 yaş altı büyük bir fan kitlesine sahip olan filmin bir an önce çıkmasını bekleyen birçok kişi var.

Filme Netflix Teklifte Bulundu İddiası

Son zamanlarda ülkemizde birçok yeni çıkan filme gözünü dikmiş olan Netflix şirketinin Recep İvedik 6’ya da talip olduğu iddia edilmişti. Netflix şirketinin Recep İvedik filmini bünyesine katması durumunda Türkiye’den büyük bir kitleyi de kendisine çekmesi bekleniyor. Ancak durum tam olarak belli olmadığı için net bir şey söylemek oldukça güç.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu