Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTeknoloji

Piyasadaki En İyi 10 Android Telefon Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi
Piyasadaki En İyi 10 Android Telefon Belli Oldu

AnTuTu, yaptığı standart testler sonucunda kasım ayına kadar üretilen telefonların içerisinde en güçlü Android telefonların yer aldığı ilk 10 listesini yayınladı. Listeye bakınca geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve 7 nm teknolojisiyle üretilen yeni Kirin 980 yonga setinin yer aldığı Huawei modelleri listenin ilk dört sırasında yer almayı başarmış. 

Onları Snapdragon 845 yonga seti kullanan akıllı telefonlar takip ediyor. Yayınlanan listede Huawei Mate 20 birinci, Mate 20 Pro ikinci Mate 20 X ise üçüncü sırada yer alıyor, dördüncü yine Huawei ürünü Honor Magic 2 olurken onlara en yakın rakibi 10 GB RAM ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Black Shark Helo oldu, altıncı sırada OnePlus 6T yer aldı, yedinci sıra yine Xioami Black Shark oldu, sekizinci sırada çift ekranıyla dikkat çeken Nubia X olurken, dokuz OnePlus 6, onuncu ise Xiaomi Mi 8 oldu.

Listenin ilk on sırasında 4 Huawei, Xiaomi 3, OnePlus 2 ve Nubia ise 1 modelle yer alırken Çin’li üreticilerin arasında diğer bilindik firmaların girememesi daha ilginç bir görüntü açıkçası. Zira bu firmalar Samsung, Sony, LG  gibi Android işletim sistemi kullanan rakiplerinden çok daha ucuza telefon satıyorlar.

Snapdragon 855’li modeller henüz çıkmadı

Son olarak daha yeni tanıtılan yonga seti Snapdragon 855 kullanan akıllı telefonlar henüz piyasaya çıkmadı. 7nm olarak üretilen Snapdragon 855’in performansının Kirin 980’den çok daha iyi olması bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu