Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Orhan Gencebay yoğun bakıma alındı

istanbul temizlik şirketi
Orhan Gencebay yoğun bakıma alındı

Ünlü Sanatçı Yoğun Bakıma Alındı

Yapmış olduğu müziklerle birçok kişinin kalbinde yer edinmeyi başaran ve herkesin saygısını kazanan ünlü sanatçı Orhan Gencebay gece saatlerinde yoğun bakıma kaldırıldı. Göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye geldiği belirtilen Orhan Gencebay hakkında haberler geliyor.

Anjiyo İşlemi Yapıldı

Göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtilen ünlü sanatçıya anjiyo İşlemi yapıldığı belirtildi. Damar yıllarında tıkanıklık yaşadığı belirtilen Orhan Gencebay’ın tıkandığı belirlenen iki damarına stent takıldı. Damarlardan kanın daha rahat geçmesini sağlayan parçalarla birlikte ünlü sanatçının rahatsızlığının giderilmesi hedefleniyor.

Sağlık Durumu Gayet İyi

Başarılı bir operasyon geçirdiği açıklanan Orhan Gencebay’ın sağlık durumunun da gayet iyi olduğu açıklandı. Ancak ünlü sanatçı bir süre daha doktorların gözetimi altında tutulacak. Tedbiri elden bırakmayan doktorlar, kendisinin bir süre daha müşahede altında tutulacağını belirtti.

Haberin duyulmasının ardından hastaneye adeta akın eden dostları da endişelenmiş durumdalar. Ayrıca yine ünlü sanatçının hayranları da yatmış olduğu hastaneye akın ederek desteklerini iletti. 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu