Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Motivasyonun Temel Kaynağı Pozitif Düşünmek

istanbul temizlik şirketi
Motivasyonun Temel Kaynağı Pozitif Düşünmek

Her ne iş yaparsak yapalım ne kadar başarılı olursak olalımmutlaka hayatta başarısız olduğumuz dönemler olmuştur. Bizi zaten başarıyagötüren dönemler başarısızlıklardan başarı ile çıktığımız dönemlerdir.

Eğer siz başarısız olduğunuzda bundan bir ders çıkarıp,kendinizi motive edemezseniz o işte başarısız olma ihtimaliniz yüksektir.Motivasyonun temel kaynağı ise pozitif düşünebilmektir. İyi düşün iyi olsundeyimi de aslında buradan gelmektedir. Bu hayatımızın her alanında geçerli birkaidedir.

Motivasyon düşüklüğü en çok satış işinde çalışanlarda yaşanmaktadır.Örneğin QNET gibi bir firmada doğrudan satış işi yapan birisi başarısızolduğunda bundan bir ders çıkarmalı ve nerede hata yaptığını veya neyi eksikyaptığını görmeli ve pozitif düşünerek öz motivasyonunu yükseltmelidir. Bumağazada çalışan bir satış görevlisi içinde geçerli hatta bir anne için bile geçerli.Eğer bir anne çocuğu ile ilgili bir sorun yaşıyorsa hemen motivasyondüşürmemeli ve kendini motive etmeyi bilemeli.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu