Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

Mağazada Müşterinin Isırdığı iPhone X Aniden Patladı

istanbul temizlik şirketi
Mağazada Müşterinin Isırdığı iPhone X Aniden Patladı

Her gün iPhone hakkında yeni bir haber ortaya çıkarken, son olay herkesi şaşırtmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde bir kaç Apple mağazasında yer alan iPhone 8 modellerinin patladığı haberleri çıkmıştı. Patlayan telefonların ardından bir kaç dava bile açılmıştı, fakat bu seferki patlayan ise iPhone X modeli oldu. Bu patlayan telefon haberinin ilginç yanı ise nasıl patladığı oldu.

Çin’de teknoloji markete giden bir müşteri burada satın almak istediği iPhone X’i eline alarak incelemeye başlıyor. Bir süre inceledikten sonra ise iPhone X orijinallik testi yapmak için nedendir bilinmese de telefonu ısırıyor ve tam ısırdığı sırada telefon patlıyor. Bir an ölümle burun buruna gelen müşterinin yaşadığı bu korku dolu anlar güvenlik kameralarına da yansıyor. Patlamanın ardından kimsenin zarar görmediğine dair bir açıklama yapılmış.

Telefon ısırmayla patlar mı?

 Bir telefonun ısırıkla patladığını daha önce görmemiştik ve böyle bir test olduğunu da kimse bilmiyordu sanırım, ama yine de telefonun ısırmayla patlamayacağını da söylemek gerekir. Bu konuda Apple tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da herkes ne gibi bir açıklama yapılacağını merakla bekliyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu