Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Kripto Para siteleri değer kaybediyor

istanbul temizlik şirketi
Kripto Para siteleri değer kaybediyor

Bitcoin ve genel kripto para dünyasını bir süre önce etkisine alan popülarite çılgınlığının etkisi durmuş gibi görünüyor. Şuanda 5.300 dolar civarlarında bir fiyat etiketine sahip olan bitcoin sektörü çeşitli nedenlerden dolayı düşüşe uğramış durumda.

Kripto Para Siteleri Değer Kaybına Uğruyor

Özellikle büyük reklam şirketlerinin kripto para içerikli sitelerle birlikte çalışmayı tercih etmemesinden dolayı kripto para siteleri yeni kullanıcılara erişmekte büyük zorluklar çekiyor. Avrupa Birliği’nin farklı yasaları bundaki en büyük etkenlerden birisi. Örnek olarak Google’ın reklam firması Google Ads’nin bir süredir kripto para sitelerden reklam almama kararı içerisinde olmasını gösterebiliriz.

Fiyatlardaki Dalgalanmalar Yatırımcıyı Korkutuyor

Bir süredir bitcoin fiyatları belirli bir istikrarla yükselmeye devam ediyor, ancak her an düşebilir korkusu içerisinde olan yatırımcılar piyasaya atılmakta güçlük çekiyor. Yatırımcıyı korkutan piyasa şartları nedeniyle birçok kripto para yatırım sitesi de değer kaybetmeye devam ediyor.

Çin sınırları içerisinde bulunan birçok firmanın devlet ile problem yaşaması da yine kripto para dünyasını sarsan etmenler arasında bulunuyor. Çin Devleti kısa bir süre önce ülke sınırları içerisindeki bitcoin madencilik faaliyetlerine kısıtlama ve yasaklamalar getirmişti. Bu nedenle de birçok ünlü firma ülkenin pazarından çekilmek zorunda kaldı. Kripto para dünyasının ilerleyen günlerde ne yönde şekilleneceğini hep birlikte göreceğiz.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu