Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Kaymakam Denetim İçin Gitti, Kartopuna Yakalandı

istanbul temizlik şirketi
Kaymakam Denetim İçin Gitti, Kartopuna Yakalandı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, kar yağışının okullara nasıl etkisi olduğunu görmek için ziyaret ettiği okulda, öğrencilerin kartoplarının hedefinde kaldı. Kendisi ile beraber protokol üyeleri ile sabah saatlerinde Gümüşhaneyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle durumu incelemek için Mithatpaşa İlkokulu’na giden Kaymakam, karın tadını çıkarmaktan geri kalmadı. Miniklerle beraber bahçede kar topu oynadı.

İlkokul öğrencilerinin adeta kartopu yağmuruna tuttuğu Kaymakam Ekşi, minikler karşısında zorlu anlar yaşadı. Kaymakam beyin bu keyifli anların sosyal medyada paylaşılması ile fotoğraflar ilgi gördü. Çok sayıda beğeni ve yorum alan fotoğraflarla ve o anlarla ilgili Kaymakam bey’in yaptığı açıklama ise şu şekilde: ‘“İlçemizde ki yoğun kar yağışını eğlenceye çeviren güzel yürekli öğrencilerimize, çalışma arkadaşlarımızla sürpriz yapmak istedik. Kar topu savaşı yaparken okul bahçemizde güzel ve samimi görüntüler oluştu. Burada ki öğrencilerinizin yüzlerinde oluşan mutluluk bizler için her şeyden kıymetlidir”

O anlara ait keyifli bir foto ise şu şekilde;

Kaymakam Denetim İçin Gitti, Kartopuna Yakalandı
Kaymakam Denetim İçin Gitti, Kartopuna Yakalandı

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu