Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Emra Kınay, Hayvanlar için büyük planlarım var dedi

istanbul temizlik şirketi
İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Emra Kınay, Hayvanlar için büyük planlarım var dedi

İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı olan Emre Kınay, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kalmışken seçimi kazanması halinde gerçekleştireceği projelerini açıklamaya devam ediyor. Emre Kınay’ın projeleri arasında hayvanlarla ilgili bir kaç projede yer alıyor. 

Adaylığı açıklandıktan sonra en çok dikkat çeken isimlerden birisi olan başarılı oyuncu Kınay, bir çok belediye başkan adayının projeleri arasında hiç yer almanyan hayvanlara bu konuda biraz topril bile geçileceğini söyledi.

“En detaylı projem hayvanlar için”

Projelerini anlatırken, “Hayvanları bir araya getirip onlardan bir grup oluşturup onları dinleyemiyoruz ancak onları çok iyi gözlemlediğimi düşünüyorum” diye belirten Emre Kınay gerçekleştireceği projeler arasında en dataylı projesinin hayvanlar için olduğunu belirtti. Hayvanların da ihtiyac duyduğu şefkati onlara sağlayacağını söyleyen ünlü oyuncu Kınay, İçleye Avrupa’nın en büyük hayvan hastanelerinden birisinin bir kamu binası tahsis ederek hizmete sunulacağını söyledi.

Evcil hayvanlar için de sigorta sistemi kuracaklarını söyleyen Emre Kınay açıklamasına şöyle devam etti;

“Hayvanların üşümediği bir yalan hayvanların üşüdüğünü biliyorum. Hastalandıklarında tedavilerini yapacağız. Muhtarlıklara dispanserler kuracağız ve gezici sağlık ekipleri oluşturacağız. Aramızda kalsın en torpilli grup hayvanlar olacak.”

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu