Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

İnstagram ve Facebook’a Erişim Zorluğu Yaşanıyor

istanbul temizlik şirketi
İnstagram ve Facebook'a Erişim Zorluğu Yaşanıyor

Popüler sosyal medya uygulamaları olan Instagram ve Facebook için kullanıcılar erişim güçlüğü yaşadığını belirtiyor.

Sorunun Kaynağı Açıklanmadı

Şirket yetkilileri tarafından herhangi bir mecrada şuan için erişim zorluğunun nedeni açıklanmadı. Ancak birçok teori ve fikirler ortaya atılmış durumda. Başta siber saldırı olmak üzere birçok ihtimalin üzerinde duruluyor. Ne kadar doğru olduğu bilinmese de sunucularda teknik bir arıza da yine ihtimaller arasında.

Ülkemizde de Erişim Yapılamıyor

Bazı kullanıcılar kendilerinde bir sorun olmadığını söylerken ülkemizde hemen hemen herkes Instagram ve Facebook uygulamalarına erişemediğini belirtiyor. Instagram uygulamasında yaşanan sorunlar giriş yapma, sayfa yüklenmesi ve fotoğraf yükleme olurken Facebook için ise gönderi paylaşma gibi görünüyor. Bazı detaylar ve ufak ayar sayfalarına da giriş yapılamadığı da yine kullanıcılardan gelen bildirimler arasında.

Sorunun Sunucularda Olduğu Düşünülüyor

Bir uygulamada problem olunca ilk yaptığımız işlemlerin başında olan silip tekrar yükleme de ne yazık ki bu soruna bir çözüm değil. Çünkü asıl problemin sunucularda olduğu düşünülüyor. Sorunun giderilmesi için yetkililer gerekli çalışmalara başladılar ancak şuan için olumlu bir geri dönüş yok. Sorunun ne zaman ve nasıl çözüleceği hakkında net bir açıklama olmamasına rağmen bu gece saatlerinde problemin tamamen çözüme kavuşturulması beklenmekte. Şuan için yapılabilecek tek şey beklemek ve sabretmek olacaktır.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu