Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

istanbul temizlik şirketi

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Rockstar Games tarafından yapılan ve 2013 yılında piyasaya çıkan GTA 5, çıkış tarihinden itibaren efsaneler arasındaki yerini hızla aldı. Çok kapsamlı oyunda sürekli yeni modlar ve özellikler eklenirken oyunun çıkışından sonra yaklaşık 5 yıl geçince akıllara GTA 6 ne zaman çıkacak soruları gelmye başladı.

Yapımcı firmanın yeni oyunu Red Dead Redemption 2 üzerinde çalışmalarını devam ettiren ekibinin henüz yeni bir GTA oyunu için çalışmalara başlamadığı düşünülmekte. Analist Michael Pachter ile yapılan özel bir röportaj sırasında, en iyi ihtimalle GTA 6’nın 2021’de çıkacağını düşündüğü fakat 2022’nin ise daha ciddi bir tahmin olacağı yönünde görüşünü belirtti. 

Patcher, “Bildiğiniz gibi Red Dead Redemption 2 oyunu, tam 8 yıl sonra ilk defa karşımıza çıkacak. Bu nedenle GTA 6’nın 2021’den önce gelmeyeceğini söyleyebilirim. Rockstar’ın genel olarak oyunun çıkışından en az bir yıl önce duyurusunu yaptığı düşünülürse, 2021 gibi duyurulması beklenen GTA 6’nın 2022’de çıkması beklenebilir.” dedi.

Bu kadar güzel bir GTA 5 oyunundan sonra Grand Theft Auto 6 oyununda ne gibi özellikler ve yenilikler gelecek merakla bekliyoruz.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu