Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Fenerbahçe’den 2 Dakika’da Geri Dönüş

istanbul temizlik şirketi
Fenerbahçe’den 2 Dakika’da Geri Dönüş

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 26. Haftası Şükrü Saraçoğlu’nda Fenerbahçe-Sivasspor maçı ile başladı. Haftanın açılış maçında ligin 14. Sırasında bulunan Fenerbahçe ile 7. Sırada yer alan Demir Grup Sivasspor arasında çekişmeli bir mücadele sergilendi.

İlk yarının en iyileri; Moses ve Tolgay

Kadıköy’de maç hızlı başladı. Her iki takımda hücum ağırlıklı bir futbol sergilerken, bir süre sonra ev sahibi Fenerbahçe maçtan düştü. Ataklarla gelen Sivasspor’u karşılamayı başaran Fenerbahçe, sonrasında taraftarın desteğini de arkasına alarak Sivasspor kalesine Moses ve Tolgay ile gitse de ilk yarıda gol sesi çıkmadı. 

54. dakikada zorunlu değişiklik

İkinci yarıda ise Fenerbahçe ataklarına devam ederken, eline geçen fırsatları değerlendiremedi. 54. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Topal’ın yerine Mehmet Ekici girdi.

Emre Kılınç ortaladı, Özer attı

72. dakikada ikinci yarıda etkisiz bir oyun sergileyen Miha Zajc yerini Alper Potuk’a bıraktı. 

Bu değişiklikten 1 dakika sonra, 73. dakikada, Sadık’ın kaptırdığı top sonrası Emre Kılınç’ın sol kanattan içeri çevirdiği topa penaltı noktası üzerinden Özer gelişine yerden vurdu ve Sivasspor’u öne geçiren golü kaydetti. 

Cevap gecikmedi

Fenerbahçe’nin Özer’in golüne yanıtı ise hemen geldi. Golden sonra yapılan santradan Sivasspor ceza alanına doldurulan topu Moses indirdi, savunmadan seken topa Soldado çok düzgün vurarak 74. dakikada takımına eşitliği getiren isim oldu.

Her iki takım da şans buldu

Eşitlikten sonra hem Sivasspor hem de Fenerbahçe kalesinde ciddi tehlikeler oluştu. 

Ardından 84. dakikada Sivasspor’da Özer Hurmacı yerini Mert Hakan Yandaş’a bırakırken, 85. dakikada ise Tolgay Arslan yerini Jailson’a bıraktı.

Oyuna sonradan girdi, galibiyeti getirdi

Mehmet Topal’ın sakatlığından sonra zorunlu değişiklik üzerine oyuna giren Mehmet Ekici, 86. dakikada galibiyeti getiren isim oldu. 

Sağ kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası seken topu Hasan Ali Kaldırım ortaladı ve Mehmet Ekici skoru belirleyen isim oldu.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu