Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Erdoğan’dan ‘Türkiye İttifakı’ açıklaması

istanbul temizlik şirketi
Erdoğan'dan 'Türkiye İttifakı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

Cumhurbaşkanının açıklamalarından bazı önemli satır başları ise şu şekilde. Özellikle ekonomik durum ve borçlanma rakamları ile ilgili piskolojik olumsuz hava yaratılmaya çalışıldığını söyledi.

‘TÜRKİYE İTTİFAKI’ VE ‘CUMHUR İTTİFAKI’ AÇIKLAMASI

Her zaman kucaklaştıklarını ve bunun için İttifak formülü ürettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Cumhur ittifakının 15 Temmuz gecesi kurşunların, bombaların altında kurulduğunu dile getirdi.

İstihdam seferberliği ile ilgili 2,5 milyonluk bir ilave istihdam için ‘Burası Türkiye, burada iş var’ sloganı ile yola çıktık diyen Erdoğan yılın ilk çeyreğinde 100 bin kişilik bir artış olduğunu ancak yükselişe geçilsede yeterli olmadığını söylüyor. 

17 yılda yaptıklarını başarı olarak nitelendiren Erdoğan başarıyı devam ettirmek elimizde dedi terörle mücadele konusu için ise bu ay 170 i aşkın teröristi etkisiz hale getirdiklerini ve İzmir’dede 12 YPG li teröristi göz altına aldıklarını bildirdi. 

Mutfaktaki yangınla ilgili ise sebze ve meyve fiyatlarındaki artış için kısa vadeli bir çözüm olarak tanzim satış formülünü getirdiklerini ancak uzun vadeli ve kklü çözüm için hazırlıkların devam ettiğini bildirdi. 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu