Instagram takipçi satın al
Haberler

Erdoğan’dan Netanyahu’ya Sert Tepki: ‘Kendine Gel Kendine’

istanbul temizlik şirketi
Erdoğan'dan Netanyahu'ya Sert Tepki: 'Kendine Gel Kendine'

Pursaklardan 31 Mart’ta rekor oy beklediğini söyleyen Erdoğan ezan düşmanlarına sandıkta ders verelim dedi.  Öte yandan Netanyahu’nun attığı tweet ile ilgilide açıklamada bulundu.

İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu, Twitter üzerinden açıklama yaptı ve şunları söyledi “Türk gazeteciler ve hakimler hapishaneleri doldururken Türkiye’nin diktatörü Erdoğan, İsrail demokrasisine saldırıyor. Ne şaka ama!”

NETANYAHU’YA SERT TEPKİ

Taksimde ıslıklarla bastırılmaya çalışılan ezan sesinden sonra Erdoğan’ın gündeminden düşmeyen bu konu ise topu açılış töreninde tekrar dile getirildi. Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar bu durumda İsrail’de durmaz, kirli postallarıyla Mescidi Aksa’yı, Kubbetüs Sahra’yı kirletmeye cüret ettiler dedi.

Netanyahu ile ilgili olarakda, kendi ülkesinde yargılandığını sebebinin ise soygun ve suistimal olduğunu söyleyen Erdoğan ‘Ey Netanyahu kendine gel kendine sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistin yavruları katleden zalimsin.  Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin.’ diyerek sözlerine devam etti.

Kutsal mabedimizi İsrail askeri polisi kirletmeye çalışıyor talimatıda sen veriyorsun ancak biz hiçbir zaman bir Museviye zulmetmedik diyen Erdoğan, Kudüs davasınıda unutmadığını ve Dışişleri bakanına talimat vererek uluslararası düzeyde sosyal medyada kendisini hedef alanlarla mücadelesinide sürdüreceğini açıkladı. Aynı zamanda Filistin halkının verdiği mücadeleyide desteklemeye devam edeceğini ileten Erdoğan bu sözlerle tepkisini dile getirdi.

Erdoğan'dan Netanyahu'ya Sert Tepki: 'Kendine Gel Kendine'

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu