Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Dünyanın En Yaşlı İnsanı Şanssız Bir Şekilde Hayatını Kaybetti

istanbul temizlik şirketi

Dünyanın En Yaşlı İnsanı Şanssız Bir Şekilde Hayatını Kaybetti

Dünyanın en yaşlı insanı unvanına sahip olan 121 yaşındaki Celino Villanueva Jaramillo, Şili’de San José de Mariquina şehrinde ki hastanede tedavisi devam ederken hayatını kaybetti.

EN YAŞLI ADAMIN DOĞUM BELGESİ KAYIP

Şanssız adam 25 Temmuz 1896’da dünyaya gelmiş ama doğum belgesi bulunmadığı için şimdiye kadar Guinnes Rekorlar Kitabı’na giremedi buna rağmen yine de  “dünyanın en yaşlı insanı” unvanı ona aitti.

HASTANEDE YATAKTAN DÜŞTÜ

Jaramillo isimli yaşlı adam geçtiğimiz günlerde evinde yatağından düşmüş ve buna bağlı olarak üç kaburga kemiğini kırılmıştı. Kırılan kemiklerden biriyle akciğeri yırtılan ve bu nedenle hastanede tedavi altında bulunan Jaramillo yaşama veda etti. Yaşlı adamın bilinen hiçbir akrabası şuanda hayatta değil.

Çiftçilikle uğraşan Celino Villanueva Jaramillo, cuma sabahı San José de Mariquina şehrindeki Mehuín Yerli Mezarlığı’nda defnedilecek.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu