Instagram takipçi satın al
TürkiyeHaberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit ailelerine taziye telefonu açtı

istanbul temizlik şirketi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’te hain teröristler tarafından yapılan EYP’nin patlatılmasıyla şehit olan Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş’un eşi  Yasemin Akkuş’a telefon etti üzüntüsünü ve taziyesini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telefonu açtıMerkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş

ERDOĞAN “ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK”

Cumhurbaşkanlığı sözcülüğü tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bitlis’te PKK’lı teröristlerin yaptığı EYP’nin patlatılması sonucunda şehit olan Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş‘un eşini aradı ve kendisine taziyesini iletti. Görüşme sırasında şehit eşine Binbaşı’nın kanının yerde kalmayacağını ve bütün aile bireylerine baş sağlığı dilediği ifade edildi.

İKİ KARDEŞ AYAZ VE NUPELDA’NIN BABASINI DA ARADI

İKİ KARDEŞ AYAZ VE NUPELDA'NIN BABASINI DA ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli, Ovacık’ta PKK’lı teröristlerin boş araziye kurdukları patlayıcıları patlatması sonucunda orada bulanan ve şehit olan 4 yaşındaki Nupelda ile 8 yaşındaki kardeşi Ayaz’ın babasını aradı ve telefonla taziyelerini iletti.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu