Instagram takipçi satın al
Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter’dan Zeytin Dalı Harekatı ile İlgili Açıklamalar Yaptı

istanbul temizlik şirketi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan Zeytin Dalı Harekatı ile İlgili Açıklamalar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, bugün Cumhurbaşkanlığı resmi twitter hesabı üzerinden devam eden Afrin operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamalarda, “Türkiye millî bekası için yılanın başını ezmek mecburiyetindedir. Hem kendimiz hem de umudunu bize bağlamış kardeşlerimiz için, gerekli gördüğümüz her yerde varlık göstereceğiz. Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye yönelik birkaç yıldır devam eden tacizler karşılıksız kalmıyor, kalmayacak. Bu konudaki kararlılığımız ortadadır. Geri adım atmak yok.” diye belirtti.

“TÜRKİYE BU KONUDA KİMSEDEN İCAZET ALMAK DURUMUNDA DEĞİLDİR”

Bugün Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından açıklamalar paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm dünyaya milletin evinden ilan ediyorum, Türkiye’nin hiç kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur. Bu operasyonlardaki temel amacımız, millî güvenliğimizin yanında Suriye’nin toprak bütünlüğüyle, Suriye halkının can ve mal emniyetine de katkıda bulunmaktır. İdlib’de ve Afrin’de de huzur ve güven iklimi tesis edildiğinde, yüzbinlerce Suriyeli kardeşimiz kendi yurtlarında, kendi evlerinde hayatlarını sürdürme imkânına kavuşacaklar. Bölge, Türkiye için bir terör tehdidi olmaktan çıkana kadar, insanların huzur içinde yaşayabilecekleri bir yer haline gelene kadar operasyonlarımız sürecektir. Türkiye bu konuda kimseden icazet almak durumunda değildir.”  açıklamasını yaparak zeytin dalı operasyonu ve Afrin’le ilgili bütün dünyaya mesaj yolladı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu