Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say’ın Davetine Cevap verdi

istanbul temizlik şirketi

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, köyesinde yazdığı haberine göre dünyanın en ünlü piyanistleriden birisi olan Fazıl Say, 18 Ocak 2019 tarihinde Ankara’da düzenleyeceği “Truva Sonatı” Prömiyerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiğini fakat Cumhurbaşkanının bu davete ne yanıt verdiğini henüz bilmediğini yazmıştı. Konsere gidip gitmemekle ilgili 18 Ocak’ta karar vereceğini belirtmişti. 

Alınan son bilgiler doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fazıl Say’ın konser davetine olumlu yanıt vererek gideceğim dediğini belirtti.

ERDOĞAN, SAY’A TAZİYE TELEFONU AÇMIŞTI

ERDOĞAN, SAY'A TAZİYE TELEFONU AÇMIŞTI

Bir dönem söylemleri nedeniyle AKP hükemti döneminde kendine konser salonu bile bulmayan Say, annesinin vefat etmesinin ardından taziye için Cumhurbaşkanı tarafından arandığını söylemişti.  Hatta görüşmesini  “Cumhurbaşkanı’nın sesi çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti… Taziyelerini çok samimi, sıcak tonda, çok gerçek bir şekilde iletti.” ifadeleriyle anlatmıştı.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu