Instagram takipçi satın al
Haberler

Çiftlik Bank’ın Sahibi Tosun Uruguay’da Malikane, Yat ve Ferrari Aldı

istanbul temizlik şirketi

Mehmet Aydın’ın Ferrarisi

Mehmet Aydın'ın Ferrarisi

Türkiye’de yaklaşık 80 bin kişiyi dolandırdıktan sonra Güney Amerika ülkesi Uruguay’a kaçtığı tespit edilen Çiftlik Bank‘ın genç CEO’su Mehmet Aydın, burada yaşadığı lüks hayatıyla gazete sayfalarını süslemeye başladı.

Ülkemizde artık ‘Tosun‘ lakabıyla anılan Mehmet Aydın’ın aldığı Ferrari 458 Spider model spor otomobilini gazete manşetine taşıyan El Observador gazetesi, aracın çok kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan gündem olduğunu yazdı.

Kaçak tosun 26 yaşındaki Aydın, Uruguay’da Malvin Norte‘de yaşıyor. Burada yaşadığı evinin önündeki spor arabanın görüntüleri mahalle sakinleri tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılmaya başladı.

El Observador gazetesi yazısında, Türkiye’den kaçarak Uruguay’a giden dolandırıcı ‘Tosun’un popüler hale gelen aracının 640 bin dolar değerinde olduğunu da okuyucularına aktardı.

Yine aynı gazeteye göre Mehmet Aydın, Uruguay’a gider gitmez ilk iş olarak hemen malikane ve yat almaya karar verdi. ‘Tosuncuk’ okyanus kenarında olan bir lüks bir villayı ve son model bir yat aldı. Aldığı yatı aylık 9 bin dolara kiraladı.

El Observador ayrıca dolandırıcı Aydın’ın Uruguay’da bazı şirketler aldığını da bildiriyor. 

Türkiye’de ve Avrupa’da yaşayan Türklerden elde ettiği 500 milyon TL’den fazla bir rakamı Çiftlik Bank üyelerinden alıp kayıplara karışan Mehmet Aydın için Türkiye Uruguay’dan iade istiyor. 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu