Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Call Of Duty Mobile İçin Ön Kayıtlar Başladı

istanbul temizlik şirketi
Call Of Duty Mobile İçin Ön Kayıtlar Başladı

Bilgisayar ve PlayStation benzeri platformlar üzerinde milyonlarca kişiye ulaşmış Call Of Duty oyunu telefonlarımıza kadar inmiş durumda. Geçtiğimiz seneden bu yana çıkacağı duyurulan Call Of Duty Mobile için artık geri sayım başlamış durumda. Ancak oyunun test edilmesi ve kullanıcılarda izlenim bırakılması adına beta süreci için kayıtlar başladı.

Beta Süreci İçin Ön Kayıtlar Başladı

Merakla beklenen Call Of Duty Mobile için ön kayıtlar başlamış durumda. Hemen siz de aşağıda verilmiş olan adresi ziyaret ederek Call Of Duty Mobile için ön kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Ön Kayıt Adresi: https://www.callofduty.com/mobile

Yukarıdaki bağlantıyı ziyaret ederek merakla beklenen oyuna ön kaydınızı yaptırabilirsiniz. Sonrasında ise yayınlanacak olan beta sürümünde oynama şansı yakalayabilirsiniz.

Oyunun bu beta sürümü yaz aylarına kadar ne yazık ki yayınlanmayacak. Ancak beta programına ön kayıt yaptırarak daha önce oynayacak şanslı isimlerden olabilirsiniz. Daha sonrasında tamamen yayınlanan sürümde de bu aşamada kayıt olduğunuz bilgiler ile giriş yapabilirsiniz. Bu yüzden eğer siz de bir Call Of Duty hayranı iseniz bu fırsatı kaçırmayın.

Telefonlarımızda oynayabildiğimiz PUBG benzeri oyunlara kıyasla daha teknolojik bir atmosferde geçmesi beklenen oyunda birçok alışkanlığınızı geride bırakmanız gerekebilir. Daha hızlı bir oynayışa sahip olması beklenen oyunda arkadaşlarınız ile keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. 

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu