Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerOtomobilOtomotiv

BMW M8 Competition 2019 Yılında Yollara Çıkabilir

istanbul temizlik şirketi
BMW M8 Competition 2019 Yılında Yollara Çıkabilir

BMW’nin en güçlü spor modeli BMW M8 henüz pisaya çıkmamışken, yaşanan bir sızıntı sonrası M8’in daha güçlü versiyonu M8 Competition modelininde önümüzdeki yıl pisaya çıkacağı iddia edilmekte. BMW tarafından geçen hafta yaptığı VIP etkinlikte, özel müşterilerine yakın zamanda piyasaya çıkaracağı modellerle ilgili bilgiler verildi. Etkinlikte yer alan arabalarla ilgili bilgiz sızmaması için basına kapalı etkinlik sırasında ayrıca katılımcıların cep telefonu kullanmaları da yasaklandı.

Herhangi bir görüntü alınmasına izin verilmeyen etkinliğe katılan bir müşteri gizlice çektiği footğraflarla yeni modelin piyasaya çıkacağını kanıtlamış oldu. 

 BMW M8 Competition olarak adlandılan bu modelde M8’den farklı olarak seramik frenler ve karbon fiber gövde gibi özellikler göze çarpıyor.

BMW M8 Competition Motor Gücü ve Özellikleri

BMW M8 Competition Motor Gücü ve Özellikleri

Yeni modelde yine BMW M8’de kullanılan 4.4 litre ve çift turbolu V8 motor kullanacağı fakat M8’de alınan 600 Hp güç yeni modelde bazı yenilemelerle birlikte 620 beygir olacakğı söylenmekte. BMW M8 resmi olarak 2019 yılın tanılacak ve sızıntıya göre hemen ardından kısa bir süre sonrada M8 Competition modeli tanıtılacak.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu