Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Bitcoin 7 yıl içerisinde 1 milyon dolar olabilir!

istanbul temizlik şirketi
Bitcoin 7 yıl içerisinde 1 milyon dolar olabilir!

Hali hazırda Xapo’da CEO ve Paypal’da yönetici olan Wences Casares, bitcoin fiyatlarının 7-10 yıl aralığında 1 milyon dolar seviyelerini görebileceğini açıkladı. CNN’e verdiği röportajda finans sektörü ile ilgili birçok konuya değinen usta ismin bitcoin ile ilgili yapmış olduğu birçok açıklama da dikkat çekti.

Cesares’in bu konuda yapmış olduğu yorum ise şu şekilde:

“Bana göre başarılı olma şansı en az yüzde 50’dir. Bitcoin başarılı olursa 7-10 yıl içinde 1 milyon doların üzerine çıkabilir. Bu sayı, bugünkü değerin 250 katıdır (yazım esnasında Bitcoin’in fiyatı yaklaşık 4,000 dolar).”

Bitcoine yatırım yaparken kaybedilmesi göze alınan seviyelerde çalışılması gerektiğini açıklayan Wences Cesares, kripto para yatırımlarının büyük bir risk içerdiğini kabullendi. 

Bitcoinin dünya genelinde kullanılacak rezerv bir para birimi gibi işlem görebileceğini açıklayan usta isim, bu doğrultuda bitcoine güveniyor. Cesares’in bu konuda yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde:

“Bitcoin ulusal para birimlerinin yerini almayacak. Tüm ulusal para birimleri üzerinde var olan uluslar üstü bir para birimi olarak başarılı olabilir. Siyasi olmayan küresel bir değer ve ödeme standardı haline gelebilir.”

Bitcoine Yatırım Tavsiyesi

“10 milyon dolarlık bir portföyde Bitcoin’e en az 100 bin dolar yatırılması gerektiğini düşünüyorum. Bitcoin başarısız olursa bu portföy, çoğu portföyün katlanabileceği şekilde 3-5 yıl içerisinde değerinin en fazla 100 bin dolarını ya da yüzde 1’ini kaybedecek. Ancak Bitcoin başarılı olursa, 7-10 yıl içinde bu 100 bin dolar, portföyün başlangıcındaki değerinin 2.5 katına çıkarak 25 milyon dolar değerinde olabilir.” yorumunu yaptı.

Açıklamalarında bitcoine yatırım yapmak isteyen herkesin en az elinde bulunan miktarın %1 veya %10 gibi bir miktarını kullanması gerektiğini belirten Cesares, risk seviyelerinin aşılmamasına dikkat çekiyor. 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu