Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

Biomutant Oyun İncelemesi

istanbul temizlik şirketi
Biomutant Oyun İncelemesi

Biomutant, kıyamet sonrası bir dünyada insanlaşmış hayvanların fink attığı topraklarda geçiyor. Zaten oyunun tanıtımında da “Kıyamet sonrası bir kung-fu fablı” ibaresi, Biomutant’ın nasıl bir yapıda olduğunu anlatıyor. Açık dünya konseptine dayalı ve RYO unsurlarıyla bezeli Biomutant’ta henüz ismi açıklanmayan, sert bakışlı bir rakunu canlandıracağız. Oyuncular, isterlerse psişik güçler ekleyip havada süzülme ya da telekinezi gibi özelliklere sahip olabilecekler. 

Biomutant Oyun İncelemesi

Ayrıca cyberpunk-vari robotik kol ve eklentilerle birlikte karakterimizin sınırlarını zorlayacağız. Eh, bunlardan hiçbiri hoşunuza gitmezse Kung-fu ile düşmanlarınızın ağzının orta yerine çatara patara dala bileceksiniz. Biomutant’ın ana hikayesine tanıtım fragmanlarında değinilmiyor. Oyunun resmi sayfasında ise Yaşam Ağacı olarak bilinen kutsal bölgenin bir tür hastalıkla boğuştuğu ve bu yüzden Yeni Dünya’nın sonunun geleceği belirtiliyor. Biz de bu durumu engellemek amacıyla çeşitli kabileleri bir araya getirmeye çalışacağız. Oyuncuların vereceği her karar oyunun sonuna etki edecek. Ne diyelim, umarım Experiment 101, 2000’li döneme atıflarda bulunan, eğlenceli bir oyun çıkarır.

Biomutant Sistem Gereksinimleri

Biomutant Sistem Gereksinimleri

Biomutant Çıkış Tarihi

Tanıtılan ve 25 dakikalık oynanış videosu yayınlanan Biomutant oyununun resmi çıkış tarihi net olmasa da 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Biomutant 25 dk Oynanış videosu – gameplay

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu