Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyorlar mı?

istanbul temizlik şirketi

Kanal D’de yayınlanan magazin programı 2. Sayfa’da Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nin iddialarına göre Beren Saat ile Kenan Doğulu‘nun aralarının bir süredir açık olduğu, bu süreçte Kenan Doğulu’nun evliliğini kurtarma çabalarına rağmen Beren Saat’in buna yanaşmadığı ve boşanmak istediği söylendi.

DOĞUM GÜNÜ MESAJI BİR İŞARET Mİ?

İddiaların başlangıç noktası ise 35. yaş gününü kutlayan Beren Saat’in sosyal medya hesabından doğum günüyle ilgili paylaştığı mesajında ilk aşkı olan Efe Güray’dan bahsederken, eşi Kenan Doğulu’nun adını bile anmamıştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımının ardından magazin koridorlarında “bu evlilikte kriz var” iddiaları dedikoduları dolaşmaya başladı. Aynı zamanda Kenan Doğulu’nun da eşinin doğum günüyle ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yapmaması bu iddianın güçlenmesine neden oldu.

KENAN DOĞULU GEÇEN SENELERDE KUTLAMIŞTI

KENAN DOĞULU GEÇEN SENELERDE KUTLAMIŞTI

Sosyal medyadan kutlamasa ne olur diyebiliriz fakat Kenan Doğulu, geçen yıl eşinin doğum günü 26 Şubat’ta sosyal medyada paylaştığı “Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde bir ateşsin. İyi ki varsın!” mesajını yayınlamıştı.. 2017’de ise Beren Saat’in yeni yaşını “İyi ki doğdun oyun arkadaşım, aşk ortağım. Güzel yüzün hep gülsün 🙂 İyi ki varsın! Seni çok seviyorum…” mesajıyla eşinin doğum gününü kutlamıştı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyorlar mı?

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu