Instagram takipçi satın al
EğitimHaberlerListeler

Anaokulu Öğrencilerine Skandal Uygulama

istanbul temizlik şirketi

Anaokulu Öğrencilerine Skandal Uygulama

Anaokulunda yapılan bu skandal uygulamanın ardından, okulda çocukları eğitim gören bir grup veli, okula giderek okul müdürüyle görüştüler fakat okul müdürü bu yapılanın çok normal bir uygulamaymış gibi davranmasının ardından duruma sinirlenen veliler bu durumu bimer üzerinde şikayet ettiler ve çocuklarını pazartesi günüde okula göndermediler. Okul yönetimiyle tekrar görüşmek üzere okul bahçesinde toplandılar.

Cumhuriyet Gazetesinden Akın Bodur’un özel haberine göre; bu gelişmelerin ardından Arsuz Milli Eğitim Müdürü olan Ramazan Dönmez önce okul yönetimiyle görüşme yaptı ve sonrada velilerle görüşerek durumun müfettişler tarafından incelendiğini, incelemenin tamamlanmasını beklediklerini belirtti. Öğrenci velileri ise yaşanan bu durumun norma olmadığını, tuvaleti pis bırakan öğrencinin okul genelinde bir suçlu ararcasına uygulama yapıldığı ve öğrencilerin teşhir edilmesin çocuklar arasında korkuya yol açtığını söylediler.

Öğrenci velilerinin okul bahçesinde toplanacağı bilgisini alan Arsuz Emniyeti’ne bağlı bir ekipte veliler okul bahçesinden ayrılana kadar güvenlik önlemi aldılar.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu