Instagram takipçi satın al
HaberlerOtomotiv

Anahtarsız Çalışan Aracı Sinyal Güçlendirici ile Kısa Sürede Çaldılar

istanbul temizlik şirketi
Anahtarsız Çalışan Aracı Sinyal Güçlendirici ile Kısa Sürede Çaldılar

Anahtarsız çalışan araç sahipleri dikkat!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her gün bir yenilik tanıtılıyor ve bunların karşılığı olarak da hırsızlar tarafından yenilikler kullanılmaya başlanıyor. Yeni otomobillerde en çok hoşumuza giden özelliklerden biri olan anahtarsız araba çalıştırma özelliği hepimize çok pratik geliyor fakat aslında bu özelliği olan arabaların çalınması diğerlerinden daha kolay ve hızlı olduğunu öğrendik.

Bunun bir örneği yurt dışında yaşandı ve güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilen hırsızlık olayında, araba hırsızları sinyal güçlendirici ile geliyorlar ve otoparkın etrafında dolaştırmaya başlıyorlar. Arabanın kartı sinyal güçlendiricinin kapsama alanına girince arabanın kapıları birden açılıyor ve hırsızlar arabayı kendi arabasıymış gibi çalarak hızla oradan uzaklaşıyorlar.

Teknolojik yenilikler faydalı mı? yoksa zararlı mı? orası size kalmış ama hırsıza kilit dayanmaz lafının ne derece doğru olduğu bu videoda ortaya çıkıyor.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu