Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Acun Ilıcalı’nın Yeni Gözdesi Melike Taner mi?

istanbul temizlik şirketi

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı uzun süren birlikteliklerini evlilikle neticelendirmiş ve evlenmelerinin üzerinden 2 yıl bile geçmeden geçtiğmiz Kasım ayında boşanmışlardı. Bu tarihten sonra hemen hergün başka bir kadınla anılan Acun Ilıcalı, magazin dünyasının en gözde bekarı konumuna geldi. Bir süre önce 2017 Türkiye güzeli Itır Esen’le birlikte olduğu iddia edilen Ilıcalı’nın şimdi ise Melike Taner ile aşk yaşadağı söyleniyor.

Melike Taner 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasını birinci olarak tamamladı fakat, yarışmadan daha önce 15 Temmuz şehitleriyle ilgili attığı tweet ortaya çıktıktan sonra tacı geri alınan Itır Esenle adı geçen Acun Ilıcalı’nın adı şimdilerde ise 2015 Türkiye güzeli Melike Taner ile anılmaya başladı.

MELİKE TANER İDDİALARI DOĞRULAR GİBİ PAYLAŞIM YAPTI

MELİKE TANER İDDİALARI DOĞRULAR GİBİ PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Domonik’te olduğunu belli eden Melike Taner, bir açıklama yapmasa da paylaşımları bunu doğrular nitelikte gözüküyor.

Acun Ilıcalı'nın Yeni Gözdesi Melike Taner mi?
Acun Ilıcalı'nın Yeni Gözdesi Melike Taner mi?

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu