Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

8 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öpen Tacizci Yakalandı

istanbul temizlik şirketi

8 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öpen Tacizci Yakalandı

Alınan bilgiye göre, 09.01.2018 tarihinde öğlen saatlerinde Antalya’nın Kepez ilçesinde Gündoğdu Mahallesinde evden ekmek almak için dışarı çıkan 8 yaşındaki R.K. isimli kız çocuğu yolda yürürken, birisi tarafından bisikletle gezen Mehmet E. tarafından takip edilmeye başlanıyor. Markete girip çıkan kız çocuğunu durdurarak yalandan adres soran kişi ardından küçük kızın yanında yürümeye başlıyor. Görgü tanıklarına göre daha sonra kızı taciz ediyor.

Tacizciyi balkondan gören bir kadının bağırması üzerine Mehmet E. olay yerinden kaçarken, küçük kız ise eve ağlayarak gidiyor ve evde ailesine durumu anlatıyor. Polise giden ailenin şikayeti üzerine bölgeye gelen polisler, görgü tanıklarının ifadeleri ve kamera kayıtlarını incelemelerinin ardından  Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği‘ne bağlı ekiplerin hızlı çalışmalarıyla yarım saat gibi kısa bir sürede Mehmet E. yine aynı mahallede dolaşırken yakalanıyor.

Yakalanarak ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Mehmet E.’nin konuşma güçlüğü çektiği ve yüzünün büyük kısmında doku bozulması bulunduğu, buna bağlı olarak da %67 bedensel engelli raporu aldığı ortaya çıktı.

Tacizcinin sorguya alınmasının ardından bir hafta önce yine aynı kişi tarafından bu kez Teomanpaşa Mahallesi’nde bir taciz olayına karıştığı ve orada da bir kız çocuğunu taciz ettiği ortaya çıktı. Göz altına alındıktan sorgulanan Mehmet E. karıştığı iki taciz olayından birden adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu