Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Özgecan Aslan’ın Katilinin Cenazesini Defnedecek Yer Bulamadılar

istanbul temizlik şirketi

Adana ve Mersin’de Kabul edilmedi

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken öceki gün cezaevinde tek kurşunla vurulmuştu. Hastaneye kaldırılan Ahmet Suphi Altındöken’in ölümü ardından cenazesi ortada kaldı.

Ahmet Suphi Altındöken’in ölümü ardından cenazesi ortada kaldı

Ahmet Suphi Altındöken'in ölümü ardından cenazesi ortada kaldı

Ahmet Suphi Altındöken’in annesi Naciye Tan tarafından teslim alındı

Ahmet Suphi Altındöken’in annesi Naciye Tan tarafından teslim alındı, ilk olarak Tarsus’a götürüldü. Ancak Tarsus Şehir mezarlığı görevlileri gece defin yapılamayacağını, kararın tüm cenazeler için alındığını ve Belediye Meclisi ‘nin kararı olduğunu belirtti.

Özgecan Aslan'ın Katilinin Cenazesini Defnedecek Yer Bulamadılar

Morga alınmadı

Bunun üzerine, cenaze mezarlık morguna alınmak istendi ancak bu seferde morgda yer olmadığı gerekçesiyle kabul edilmedi.

Özgecan Aslan'ın Katilinin Cenazesini Defnedecek Yer Bulamadılar

Aile bunun üzerine cenazeyi Adana’ya geri götürdü. Devlet hastanesi morgunda yer bulan aile gece cenazeyi orada barındırdı. Bu sabah Adana Yeşilova Kimseziler mezarlığına defnedilmek istendi.

Özgecan Aslan'ın Katilinin Cenazesini Defnedecek Yer Bulamadılar

Ailenin kimsesizler mezarlığına defnetmek istemeleri talebine, Adana Büyükşehir Belediyesi “Kimsesizler mearlığına kimsesizler defnedilir, sizin cenazenizin kimsesi var” diyerek olumsuz yanıt verdiler.

Özgecan Aslan'ın Katilinin Cenazesini Defnedecek Yer Bulamadılar

Aile, cenazeyi bu seferde Tarsus Kocaköy köyüne defnetmek istedi ancak bu kezde cenazeyi taşıyacak araç bulunamadı. Öte yandan Kocaköy köyü sakinleri ve muhtarı da cenazeyi köylerinde istemediklerini belirttiler.

“NİYE GÖMDÜRMÜYORSUNUZ? ÇÖPE Mİ ATAYIM?”

"NİYE GÖMDÜRMÜYORSUNUZ? ÇÖPE Mİ ATAYIM?"

Cenazeleriyle ortada kalan Ahmet Suphi Altındöken’in annesi, Oğlum öldü niye gömdürmüyorsunuz? Çöpe mi atayım? diyerek isyan ederek gözyaşı döktü.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu