Instagram takipçi satın al
YaşamListeler

Zamanla Değişen Alışkanlıklarımız

istanbul temizlik şirketi

Çaya Artık Şeker Atmamak

Çaya Artık Şeker Atmamak

Yıllarca çayı şekerli içsekte sağlığımız için artık bırakmanın zamanı geldiğini düşünürüz. Böylelikle uzun yıllar devam eden bir alışkanlığımızı değiştirmiş oluruz.

Sabahları Erken Kalkmak

Sabahları Erken Kalkmak

Hayatımızın belli dönemlerinde değişiklik gösteren uyku düzenimiz  işlerimizin akışına göre bir düzene girer. İş hayatımızın bize kazandırdığı en iyi şey sabahları erken kalkmaktır. Bu alışkanlığımız hafta sonu da devam etmektedir.

Basılı Yayınları Dijitalden Takip Etmek

Basılı Yayınları Dijitalden Takip Etmek

Gündemi yıllarca basılı yayından takip etmekteyiz. Teknolojinin gelişimi ile birlikte bizlerde gündemi dijitalden  takip etmeye başladık. Gazete ve dergileri her zaman her yerde okumamız pek mümkün olmasa da dijital yayınlarda mümkün. Dergilik gibi uygulamalardan  gazete ve dergileri okuyarak yıllardır süren alışkanlığımızı değiştirmiş oluruz.

Günlük Yürüyüşler Yapmak

Günlük Yürüyüşler Yapmak

Yürüyüş yapmak sağlık açısından son derece önemli. Herkes günlük hayatta az yada çok yürüyüş yapar. Sabah işe giderken 1 durak önde ineriz. Günlük hayatımızda yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirerek rutin giden hayatımıza azda olsa bir yenilik yapmış oluruz.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu