Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in İmamoğlu Paylaşımına Gönderme Yaptı

istanbul temizlik şirketi

Bir süredir araları bozuk olan Yeşim Salkım ile Gülben Ergen arasında yaşanan tartışmalara bir yenisi daha ekleniyor. Gülben Ergen’in İBB Başkanlık seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı paylaşıma karşılık Yeşim Salkım ise sanatçının daha önceden AKP’li isimlerle çektirdiği fotoğrafları bir arada paylaştı.

GÜLBEN ERGEN, EKREM İMAMOĞLUNU TEBRİK ETMİŞTİ

AKP tarafından düzenlenen hemen her etkinliğe katılan ve AKP’li siyasetçilerle olan yakınlığıyla bilinen Gülben Ergen’in İstanbul seçimi sonrasında Ekrem İmamoğlu ile ailesinin yer aldığı fotoğrafı paylaşmış ve “Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun” notunu eklemişti.

GÜLBEN ERGEN’İN AKP’LİLERLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Yeşim Salkım ise Gülben Ergen‘in bu paylaşımına atıfta bulunarak, onun daha önceden Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan ile çekildiği fotoğrafları birleştirerek “Al sen yorulma bak sana albüm yaptım ellerimle”  notunu ekledi ve takipçileriyle paylaştı.

Gülben Ergen cephesinden henüz bu paylaşıma bir cevap gelmezken, sanatçının vereceği cevap merak konusu.

Yeşim Salkım, Gülben Ergen'in İmamoğlu Paylaşımına Gönderme Yaptı

GÜLBEN ERGEN, EKREM İMAMOĞLU PAYLAŞIMINDA NE DEMİŞTİ?

AK Parti’ye En Yakın Sanatçılardan Gülben Ergen’den Seçim Sonrası İlginç Paylaşım

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu