Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Yakışıklı oyuncunun askerlik fotoğrafı hayranlarının beğenisini aldı

istanbul temizlik şirketi

Hercai dizisiyle büyük beğeni kazanan başarılı oyuncu Akın Akınözü, sosyal medyada askerlik fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Son dönemin başarılı oyunlarından olan Akın Akınözü, sosyal medya hesabından askerlik fotoğrafını paylaştı.

“2 MİLYONU AŞMIŞ”

"2 MİLYONU AŞMIŞ"

Bir çok dizide oynayan fakat son oynadığı Hercai dizisindeki Miran karakteriyle üne kavuşan genç oyuncu Akın Akınözü, instagram hesabından askerlik fotoğrafını paylaştı ve paylaşımına “Askerden döndüğümde beni 2 milyonu aşmış daha da büyük bir aileyle karşıladığınız için sizlere çok teşekkür ederim…” mesajını ekledi.

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

1990 Ankara doğumlu olan Akın Akınözü, Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitim aldıktan sonra oyunculuk üzerine de eğitim almıştır. İlk olarak 2015 yılında vizyona giren Azrail filmiyle sinema televizyon kariyerine giriş yaptı.

Azrail filminin ardından Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Arkadaş iyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizilerinde yer alan yakışıklı oyuncu son olarak Hercai dizisinde izleyiciyle buluştu.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu