Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Ünlü tenisçi Serena Williams kripto para yatırımcısı olduğunu açıkladı

istanbul temizlik şirketi
Ünlü tenisçi Serena Williams kripto para yatırımcısı olduğunu açıkladı

Kripto para dünyası her geçen gün daha da büyürken ünlülerden de yatırım almaya devam ediyor. Kripto paralara yatırım yapan ünlüler kervanına katılan son isim de ünlü tenisçi Serena Williams oldu. Ünlü isim İnstagram hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımda kripto paralara yatırım yaptığı ve buna ilgi duyduğunu açıkladı.

Dünyada en başarılı kadın tenisçilerden birisi olarak gösterilen Serena Williams, İnstagram paylaşımında Coinbase kripto para borsasında aktif bir yatırımcı olduğunu duyurdu.

Ünlü tenisçi Serena Williams yapmış olduğu paylaşımda şu sözlerine yer verdi:

“2014 yılında, bazı sektörlerdeki kuruculara fırsat vermek amacıyla Serena Ventures’ı başlattım. Serena Ventures, liderlik, bireysel güçlendirme, yaratıcılık ve girişimcilik şirketlerine yatırım yapıyor.”

Başarılı tenisçiye ait yatırım şirketi Serena Ventures’in internet sitesinde şirketin 30 farklı firmaya yatırım yaptığını ve toplam piyasa değerinin 12 milyar dolar olduğu belirtiliyor. Crunchbase tarafından yapılan açıklamalara göre Serena Williams’a ait şirket 2012 yılından bu yana Coinbase kripto para borsasına 546 milyon dolar yatırım yaptı.

Kripto para yatırımının yanı sıra ünlü tenisçi Serena Williams’ın kendi giyim ve aksesuar şirketinden de kazanç sağlamış olduğu biliniyor. Futbol ve basketbol gibi alanlarda da ünlü olmuş birçok sporcunun kripto paralara yatırım yaptığı yönünde haberleri daha öncesinde duymuştuk. 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu