Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Seçim Sonrası Binali Yıldırım’ın Ağladığı Görüntüler Ortaya Çıktı

istanbul temizlik şirketi
Seçim Sonrası Binali Yıldırım'ın Ağladığı Görüntüler Ortaya Çıktı

23 Haziran’da tekrar edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu, rakibi Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım karşısında yaklaşık 800.000 oy farkla seçimi kazandı. 

Resmi olmayan seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Binali Yıldırım yaptığı basım toplantısında rakibini tebrik etmişti.  Bugün ise sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde Binali Yıldırım’ın arabasıyla uzaklaşırken bir vatandaş cep telefonuyla çektiği görüntülerde Yıldırım’ın ağladığı görülüyor.

Videoyu çeken kişi de bu duruma tepki olarak “İl başkanı istifa etmeli. İstifa etsinler. Ağlatmaya hakları yok sizi” ifadeleriyle AKP İstanbul İl Başkanının istifa etmesi gerektiğini ve Binali Yıldırım’ı ağlatmaya kimsenin hakkının olmadığını belirtiyor.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu