Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Sandıklarda Deneyimli Kişiler Yer Alacak

istanbul temizlik şirketi
Sandıklarda Deneyimli Kişiler Yer Alacak

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin tekrarlanması kararının hemen peşinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gece kurmaylarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı, kurmaylarına önemli ikazlarda bulundu.

31 Mart’ta yaşanan bazı eksiklikler ve yanlışların tekrarlanmaması için kampanya süreci bu defa bizzat genel merkez ağırlıklı olacak.

Kampanyanın Tanıtım ve Medya Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal olacak. Mahalli İdareler Başkanı Mehmet Özhaseki de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan seçim çalışmalarının koordinasyonunu sağlayacak. AKP, sandık görevlileri ile ilgili çalışmalar sağlayacak. Geçtiğimiz 31 Mart seçiminde sandıklardaki görevlendirmeleri il başkanlığı yapmış ve kendi listelerini oluşturmuştu.

Tecrübesi olan deneyimli isimler yer alacak!

Seçim sandıklarına tam olarak sahip çıkılmadığı yönünde iddialar dahilinde, AKP idaresi, 23 Haziran’daki İstanbul seçimlerinde sandık görevlilerini değiştirerek, sandıklarda seçim tecrübesi olan deneyimli isimleri görevlendirecek.

superhaber.tv

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu