Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Öldürülen Çiftçi’nin Vurulma Anı Kamerada!

istanbul temizlik şirketi
Öldürülen Çiftçi’nin Vurulma Anı Kamerada!

4 Mart Pazartesi günü öğlen saatlerinde meydana gelen olayda Çakırbağ Köyü Esentepe Mahallesi’nde çiftçi Mikail Dural, Bekir Kadıoğlu tarafından arsada koyun otlatma kavgası nedeni av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. Polisin yaptığı incelemeler sonucu Mikail Dural’ın av tüfeği ile vurulma anının görüntülerine ulaşıldı.

Kavga koyun otlatma üzerine çıktı

İddialara göre Mikail Dural, olayın yaşanmasından 5 gün önce Bekir Kadıoğlu’ndan evinin karşısındaki araziyi kiraladı. Sonrasında arsa sahibi Bekir Kadıoğlu, çiftçi Mikail Dural’a ”Evimin karşısında koyun otlatmanı istemiyorum. Buna izin vermeyeceğim” demesi üzerine tartışma çıktı. Dural’ın araziyi kiraladığını ve istediğini yapabileceğini söylemesi üzerine büyüyen tartışma sonrasında Kadıoğlu evine giderek av tüfeğini aldı ve Dural’a 3 el ateş etti. 

Dural hayatını kaybetti

Av tüfeğinden çıkan saçmaların başına ve boynuna isabet ettiği Mikail Dural ağır yaralandı. İhbar üzerine sağlık görevlileri hemen olay yerine ulaştı ve müdahelede bulundu. Ancak yapılan tüm müdahelelere rağmen Dural hayatını kaybetti. 

Jandarma önlem aldı

Olayın ihbarının güvenlik güçlerine ulaşmasından sonra, jandarma ekipleri bölgeye gelerek Bekir Kadıoğlu’nu evinin yaklaşık 50 metre uzağında göz altına aldı. Kadıoğlu’nun eşini ve çocuklarının tahliye edilerek önlem alınmasını sağlayan jandarma ekipleri, olaydan saatler sonra Kadıoğlu’nun evini taşlayan köylülerin oluşturabileceği bir facianın da önüne geçmiş oldu.

Köye TOMA getirildi

Cinayetin ardından köyde jandarma ve polis birlikte çalışarak güvenlik önlemlerini genişletti. Geniş güvenlik önlemleri kapsamında polis TOMA ile köyde sükûneti sağlamaya çalışırken, jandarma da Kadıoğlu’nun evini yakmak için molotof kokteyli hazırlayan 6 kişiyi göz altına aldı.

Görüntüler Dural’ın telefonundan çıktı

Cinayetin araştırılması kapsamında, Mikail Dural’ın cep telefonu ile kendisine saldıran Bekir Kadıoğlu’nu kaydettiği video görüntülerine ulaşıldı. 

Görüntülerde önce her iki aileye mensup kadınların sopalarla kavga ettiği, sonrasında Bekir Kadıoğlu’nun evinden av tüfeğini alarak gelmesi üzerine Dural’ın “Sık ulan, sık hadi” dediği ve Dural’ın vurularak yere düştüğü görülüyor.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu