Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Netflix paket fiyatlarına zam kapıda

istanbul temizlik şirketi
Netflix paket fiyatlarına zam kapıda

Bu yılın başında haberi önceden vererek yıl içerisinde abonelik paketlerine zam yapacağını belirten şirket çalışmalara çoktan başlamış durumda. Yapacağı zam haberini teker teker kullanıcılarına duyurmaya başlayan Netflix, abonelerinden birçok kötü yorum aldı.

Rakiplerle Baş Edebilmek İçin Maddi Hamle

Yakın zamanda Apple, Disney gibi şirketlerin de çalışmalarının kendisine bir tehdit olduğunu tespit esen Netflix, kullanıcılarına daha kaliteli içerikler verebilmek için kendisini maddi açıdan rahatlatmak istiyor. Bu doğrultuda yeni adımlar atan Netflix, kısa bir süre önce de sadece telefonlardan kullanılabilecek olan özel paketini kullanıma sunmuştu.

Yeni Fiyatlar Açıklandı

Netflix’in en Temel olarak isimlendirilen en düşük paketinin aylık fiyatı 8 dolardan, 9 dolara çıkacak. İki cihazda aynı anda HD yayın hizmeti sunan HD paketin de fiyatı 11 dolardan 13 dolarak çıkacak. Son olarak da aynı anda dört cihaza kadar yayın izleyebilmenizi sağlayan UHD paketinin fiyatının ise 14 dolardan 16 dolara çıkacağı açıklandı.

Fiyatlarda yerelleştirme politikasını başarılı bir şekilde uygulayan şirketin ülkemiz için nasıl bir fiyatlandırma yapacağını yakın zamanda hep beraber göreceğiz. Şuanda ülkemizin Netflix’i en düşük fiyatla kullanan ülkelerden birisi olduğunu da hatırlatmak gerek.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu