Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Netflix 2 TL’lik paketini test ediyor

istanbul temizlik şirketi
Netflix 2 TL'lik paketini test ediyor

Apple ve Disney+ gibi şirketlerin de piyasaya hızlı bir giriş yapması ile birlikte üzerinde büyük bir baskı hisseden Netflix, yeni bir paket sistemi üzerinde denemeler yapmaya başladı. Kullanıcılarını kaybetmek istemeyen ve fiyatlandırmada artışa gitmesi nedeniyle daha uygun fiyatlarda paket tercihi sunmak isteyen şirket çoktan çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Haftalık olarak sadece 2 TL gibi bir fiyata denk gelen yeni paket sistemi üzerinde Hindistan’da denemelere çoktan başlandı. Kısa bir süre önce yine Hindistan üzerinde denenen aylık olarak sadece mobil cihazlarda geçerli olan paket kısa bir süre sonra hayata geçirilecek.

Paket Hindistan’da Denenmeye Başladı

Uzun bir süredir kullanıcılarına alternatif ödeme seçenekleri de sunmak isteyen Netflix şirketi haftalık ödeme periyotlarına sahip olan yeni paketini Hindistan’da denemeye başladı. 

Hali hazırda kullanıcıların seçebilecekleri paketler sadece aylık ödeme yapılarak alınabiliyor. Bu da fiyatların daha yüksek olmasına sebebiyet verdiği için kullanıcılar pek sıcak yanaşmıyor. Bunun için de kullanıcılarına daha düşük bütçeli paketler sunmak isteyen Netflix, yaklaşık 1 dolar gibi bir fiyatla haftalık paketini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu fiyat da diğer paketlerin fiyatlarını oranladığımızda yaklaşık 2 TL gibi bir fiyata denk gelmekte.

Özellikle sürekli olarak dizi izlemeyen, ancak yeni sezonu çıktığında da kaçırmayan kişiler için harika bir paket seçeneği olacak. Bu sayede kullanıcılar yüksek fiyatlar vererek bir daha kullanmayacağı üyelik seçeneklerinden kurtulabilecek.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu