Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Miha Zajc Taraftara umut verdi

istanbul temizlik şirketi
Miha Zajc Taraftara umut verdi

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladığı Topuk Yaylası’na oyuncuları katılmaya başladı. Kampa katılan oyunculardan Miha Zajc, yeni sezon ile ilgili taraftarı umutlandıran açıklamalar yaptı. 

Sloven yıldız açıklamasında, “Geçtiğimiz sezon bizim için zorlu bir süreçti. Büyük kulüpler zaman zaman böyle zorluklar yaşayabilirler ama bu süreçleri en iyi atlatanlar da yine büyük kulüpler olurlar. Taraftarımız her zaman destek verdi. Fenerbahçe camiası bu tür zorlu süreçleri nasıl geçeceğini bilen büyük bir kulüp. Şimdi yeni bir sezon başlıyor ve hepimizin ciddi sorumlulukları var. Bunun farkındayız.”  derken sezon öncesi kampın ne kadar önemli olduğuna da vurgu yaparak aşağıdaki ifadeleri kullandı.

“Hepimizin kendini kanıtlaması için bu sezon bir şans. Hedeflerimize ulaşmak için kamp süreci bizim için oldukça önemli. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu yıl Fenerbahçe camiası ve taraftarlarımız için sahada bambaşka bir Fenerbahçe olacak.”

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu