Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Messi’nin Bilinmeyen Yüzünü Birde Eric Abidal’den Dinleyin

istanbul temizlik şirketi
Messi'nin Bilinmeyen Yüzünü Birde Eric Abidal'den Dinleyin

Messi kimilerine göre dünyanın en iyi futbolcusu, kimelerine göre ise iyi bir insan ama  Eric Abidal‘e söylediği sözleri duyunca sevginizde bir azalma olacağını düşünüyorum.

Bir programa katılan Eric Abidal, Barcelona’da futbol oynadığı dönemde karaciğer kanseri olmuştu ve bu dönemde Messiyle arasında geçen bir diyaloğu paylaştı.

Hasta olduğu dönemde arkadaşlarının aklı onda kalmasın diye maç öncesi takım arkadaşlarına sağlığının iyi durumda oluğunu göstermek için ve takıma moral olsun diye  bir video yollayan Eric Abidal, “Çok zayıf göründüğüm bazı videolar vardı. Oyunculara maç öncesinde moral vermek için bir video gönderdim. Messi bana ne söyledi biliyor musunuz? ‘Bir daha bize böyle videolar gönderme, bizi üzüyor takıma zarar veriyorsun’  diye belirtti. 

Bu lafın üzerine çok üzüldüğünü belirtiyor ünlü futbolcu.

“HENRY GELDİĞİNCE ÇOCUK GİBİ AĞLADIM”

Marca’ya verdiği röportajda bir gün hastanede olduğu sırada  Henry onu ziyarete geldiğinde ise çok duygulandığı için çocuk gibi ağladığını söylüyor.

Yakalandığı amansız hastalığı atlatan ünlü futbolcu 2015 yılında aktif futbol yaşantısını sonlandırmıştı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu