Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Lucifer Dizisi 5. Sezon Onayını Aldı

istanbul temizlik şirketi
Lucifer Dizisi 5. Sezon Onayını Aldı

Netflix platformunun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Lucifer dizisi 5. sezon için onay aldı. Dizi hayranlarının merakla beklediği 5. sezon aynı zamanda Lucifer dizisinin final sezonu olacak.

LUCİFER 5. SEZON ONAYI ALDI!

Fantastik  bir polisiye dizisi olan Lucifer, Netflix üzerinden en çok izlenen dizilerden birisi.  Dizide ünlü bir gece kulübünün sahibi olan Lucifer ve onun dedektif arkadaşının yaşadıkları polisiye olayalar anlatılıyor. Dizinin 4. sezonunda Lucifer’ın gerçekten şeytan olduğu artık bir çok kişi tarafından öğrenilmişti. Sezon sonunda cehenneme giden Lucifer orada tahtında oturur bir şekilde görüntülenmiş ve 5. sezonun olup olmayacağı, 5. sezonda neler yaşanacağı dizi hayranları tarafından merak edilmeye başlanmıştır.

Dizinin yapımcıları Netflix’le yapılan görüşmelerin ardından 5. sezon onayını aldılar. Twitter üzerinden Ildy Modrovich tarafından yapılan açıklamada Lucifer 5. sezonu 10 bölümden oluşacak ve aynı zamanda final sezonu olacağı bilgileri yer alıyor.  Açıklamasının devamında Netflix’e diziyi devam ettirdiği için teşekkür ederken, 5. sezonun Lucifer dizisi hayranları için bir aşk mektubu niteliğinde olacağını belirtiyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu