Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Belli Oldu!

istanbul temizlik şirketi

İstanbul İl seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal’ın emekliye ayrılmasıyla başkanlığa kimin geçeceği merak konusuydu. İl Seçim Heyeti Başkanı belli oldu! Müberra Gürdal’ın yerine Ziya Bülent Öner İl Seçim Kurulu Başkanı olacak.

İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı, Müberra Gürdal 9 Mayıs 2019 tarihinde emekliye ayrılmak için hazırladığı dilekçeyi İstanbul Adli Yargı Komisyon Başkanlığı’na teslim etmişti.

Müberra Gürdal’ın yerine İl Seçim Kurulu Başkanvekili İstanbul Sulh Hukuk Hakimi Fatma Nilgün Uçar görev yapıyordu.

Sabah Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre: İstanbul İl Seçim Heyeti Başkanı Müberra Gürdal’ın emekliliğini istemesi hemen peşinden yerine gelecek isme karar verildi.

İstanbul 16 Aile Mahkemesi Hakimi Ziya Bülent Öner İl Seçim Kurulu Başkanı olacak.

İl Seçim Kurulu’nda üye olarak ise İstanbul Ticaret Mahkemesi Başkanı Nihal Ancı Koç ile İstanbul Sulh Hukuk Hakimi Fatma Nilgün Uçar görev yapacak. Heyetin yedek üyesi ise İstanbul Aile Hakimi Şükran Yıldız olacak…

Fatih İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ziya Bülent Öner’in İl Seçim Heyeti Başkanı olması nedeniyle onun yerine ise İstanbul 12 Ağır Ceza Başkanı Nimet Demir gelecek.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu