Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

İrem Sak’ın ayna karşısındaki fotoğrafına beğeni yağdı

istanbul temizlik şirketi

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizinde yer alan güzel oyuncu İrem Sak, sevilen dizinin sezon finali yapmasından sonra zamanını tatil yaparak değerlendiriyor. İlk önce Bodrum’da tatil yaparken görülen oyuncu daha sonra tatiline Alacatı’da devam ettiği ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından tatiliyle ilgili fotoğraflar paylaşan İrem Sak’ın son paylaşımına takipçilerinden adeta beğeni yağdı.

İrem Sak'ın ayna karşısındaki fotoğrafına beğeni yağdı

Ayna karşısında kırmızı mayosuyla çetiği fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmasının ardından onbinlerce kişi fotoğrafı beğenirken, fenomen Danla Biliç, fotoğrafa “Bende neden böyle durmamıştı acaba…” yorumunu yaparken, Simge Sağın‘ın da  “Bebeksin bebek. Çok güzel olmus kırmızılar üstünde” yorumu yaptığı görüldü.

Güzel oyuncunun yakın arkadaşı senarist ve oyucu Gülse Birsel yorumunda “İrem hanım kalıcı oje mi normal mi, ve normal ojeyse lütfen marka, numara öğrenebilir miyim? Fotoda çok dikkatimi çekti. Tşk.”  şeklinde tavsiye istedi.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu