Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı

istanbul temizlik şirketi
Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı

14 Nisan 2019 tarihinde yayınlanmaya başlayacak olan Game of Thrones dizi final sezonuyla ilgili şimdiye kadar bir kaç fotoğraf haricinde pek bir detayı görememiştik. Milyonlarca kişi merakla en azından bir uzun fragman beklerken, HBO dizi hayranlarını sevindirecek bir paylaşımla dizinin uzun fragmanını yayınladı.  Game of Thrones 8. sezon ile ilgili bir çok detayın yer aldığı fragmanda çok savaş sahnesi gözükmesede baştan sona aksiyon dolu geçeceğini söyleyebiliz. 

Fragmanda en çok dikkat çeken detaylardan birisi kesinlike Daenerys Targaryen’ın devasa ordusuyla Winterfell’e ulaşması ve yanında tabiki adamım Jon Snow yer alıyor. Diğer yandan yedi krallık ak gezenlere karşı savaşmaya hazırlanırken, sinsi Cersei Lannister’ın kesinlikle bir şeytanlık peşinde olduğunu da söyleyebiliriz.

Sadee 6 bölümden oluşacak olan Game of Thrones 8. sezonunda yayınlanacak bölümler 70, 80 dk uzunluğunda olacak. Hatta bu durumla ilgili bir konuşma yapan ünlü oyuncu Liam Cunningham “10 bölümlük bir sezonun çekimleri yaklaşık altı ayımızı alıyordu. Final sezonunu ise altı bölümden oluşmasına rağmen neredeyse bir yılda ancak tamamlayabildik. Yani önceki sezonlardan çok daha farklı, inanılmaz bir bütçe ve skalaya sahip bir sezon olacak.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu